Мејлинг листа

Поштовани посетиоци, овде се можете пријавити на нашу мејлинг листу, како бисмо били у могућности да вас путем имејла редовно обавештавамо о новостима и текућим активностима.6
Jun
    Одржана међународна научна конференција ГЛОБАЛИЗАЦИЈА vs. ГЛОКАЛИЗАЦИЈА (конфликти у глобализирајућем друштву)

У организацији Српско социолошког друштва, у сарадњи са Филозофским факултетом Универзитета у Приштини, Косовска Митровица, Институтом за упоредном право и Институом за политичке студије, Београд одржана је међународна научна конференција под називом ГЛОБАЛИЗАЦИЈА vs. ГЛОКАЛИЗАЦИЈА (конфликти у глобализирајућем друштву), 3. и 4. јуна на Филозофском факултету у Косовској Митровици.

Опширније...
 
2
Jun
    Метријал за скупштину

Материјал за скупштину Срспcког социолошког друштва можете преузети овде

Опширније...
 
2
Jun
    Научна конференција

Програм  научне конференције "Глобализација VS глокализација" у Косовској Митровици можете преузети у ПДФ форманту

Опширније...
 
26
мај
    Odluka žirija za dodelu nagrade „Vojin Milić“ za najbolju knjigu objavljenu 2016. godine iz oblasti sociologije

Na osnovu opštih uslova definisanih Pravilnikom o dodeli nagrade „Vojin Milić“ i procene kvaliteta prispelih knjiga, žiri za dodelu Nagrade za najbolju knjigu objavljenu 2016. godine iz oblasti sociologije, uvrstio je 17 knjiga u širi izbor za dodelu nagrade. Analizom značaja tematike, kvaliteta teorijsko-metodološkog pristupa i rezultata saopštenih u njima, žiri je jednoglasno doneo odluku da u uži....

 

Опширније...
 
16
мај
    Дневни рад Скупштинe ССД

Скупштина Српског социолошког друштва одржаће се 3. јуна 2017. године на Филозофском факултету у Косовској Митровици, са почетком у 13 часова.

Опширније...
 
7
мај
    Ужи избор књига за „Војина Милића“

На основу члана 3 Статута Српског социолошког друштва и Правилника о Награди „Војин Милић“, жири за доделу награде за најбољу социолошку књигу домаћег аутора у 2016. години, у саставу проф. др Владимир Вулетић, проф. др Јасмина Петровић и проф. др Милош Марјановић, донео је одлуку о ужем избору књига за доделу награде.

Опширније...
 
29
Apr
    Шири избор књига за „Војина Милића“

На основу члана 3 Статута Српског социолошког друштва и Правилника о Награди „Војин Милић“, жири за доделу награде за најбољу социолошку књигу домаћег аутора у 2016. години, у саставу проф. др Владимир Вулетић, проф. др Јасмина Петровић и проф. др Милош Марјановић, донео је одлуку о ширем избору књига за доделу награде.

Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 8 од 59