Документи
Правилник за такмичење ученика средњих школа из социологије

Овим правилником ближе се уређују и дефинишу правила учешћа и одржавања регионалних и републичког такмичења из социологије за ученике средњих школа у Србији.

Опширније...
 
Записник са редовне годишње Скупштине Српског социолошког друштва 2019. године
Редовна годишња скупштина Српског социолошког друштва одржана је у петак, 25. октобра 2019. године, са почетком у 1730часова на Мећавнику. Скупштини је присуствовало 34 члана друштва, чиме је испуњен услов из члана 13. Статута о пуноважности одлучивања, који каже да Скупштина...
Опширније...
 
Записник са редовне годишње Скупштине Српског социолошког друштва
Редовна годишња скупштина Српског социолошког друштва одржана је у суботу, 23. марта 2013. године, са почетком у 1130 часова, у слушаоници 101, спрат 1, Филозофског факултета у Београду. Скупштини је присуствовало 82 члана друштва, чиме је испуњен услов из члана 13. Статута о...
Опширније...
 
Извештај о раду ССД 2012/2013

Српско социолошко друштво је и у протеклих годину дана добро радило, настављајући започете активности из претходног раздобља (види: Извештај о раду ССД 2011/2012) и отпочињући више нових.

Опширније...
 
Правилник о награди Српског социолошког друштва за животно дело

Српско социолошко друштво, желећи да трајно обележи и потврди научна и друштвена достигнућа социолога у Србији, као и да унапреди статус социологије у јавности, установљује награду за животно дело.

Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 Следећа > Крај >>

Страна 1 од 3