Мејлинг листа

Поштовани посетиоци, овде се можете пријавити на нашу мејлинг листу, како бисмо били у могућности да вас путем имејла редовно обавештавамо о новостима и текућим активностима.11
Apr
    Републичко такмичење ученика средњих школа из социологије

Овогодишње национално такмичење ученика средњих школа из социологије, пето по реду, одржано је 01.04.2017. године у Гимназији у Обреновцу. На такмичењу је учествовало десет кандидата који су претходно, 18.03.2017. године, постигли најбоље резултате у финалима регионалних такмичења.

Опширније...
 
26
Mar
    Извештај са регионалних такмичење ученика средњих школа

Извештај са регионалних такмичење ученика средњих школа из социологије одржаних у Београду, Нишу. Новом Садау и Косовској Митровици.

Опширније...
 
24
Mar
    Извештај и закључци са Скупштине СЕФЕМ-а

Извештај и закључци са Скупштине СЕФЕМ-а (20. март 2017.). Скупштини је присуствовало 12 чланица, а 6 је најавило изостанак из оправданих разлога...

Опширније...
 
4
Mar
    Међународни научни скуп

Међународни научни скуп под називом "Глобализација vs. Глокализација" (конфликти у глобализирајућем друштву) одржаће се у Косовској Митровици, 3 и 4 јун. 2017. године.

 

Опширније...
 
28
Feb
    Добитници награде „Анђелка Милић“ за 2017.

Награда “Анђелка Милић” је установљена са циљем оснаживања феминистичке производње контекстуализованог знања, пре свега путем оригиналних и релевантних истраживања, као и њихове креативне употребе и примене у свим областима друштвеног живота у Србији. Основна намера оснивача је, с једне стране, препознавање вредности овог знања и феминистички оријентисаних креативних подухвата, те ширење поруке о важности родне једнакости, недискриминације, ненасиља, и превазилажења мизогиније и родних стереотипа, а с друге стране, јачање модернизацијских и трансформативних процеса у српском друштву.

Опширније...
 
23
Feb
    Саопштење за јавност ССД

Српско социолошко друштво у потпуности подржава став Националног просветног савета (НПС) да се радна верзија Нацрта закона о основама система васпитања и образовања мора у потпуности одбацити.

Опширније...
 
26
Jan
    "Позив за пријављивање кандидаткиња и кандидата за награду "Анђелка Милић"

"Позив за пријављивање кандидаткиња и кандидата за награду "Анђелка Милић" 2017. године. Награду додељује Секција за феминистичка истраживања и критичке студије маскулинитета (СЕФЕМ)."

Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 9 од 59