2
Dec
    Записник са редовне годишње Скупштине Српског социолошког друштва

У свечаном делу седнице, предвиђеном за доделу награде „Радомир Лукић“ за животно дело, председник жирија за доделу награде Јовица Тркуља је образложио одлуку жирија. Истакао је да је жири за доделу Награде за животно дело Српског социолошког друштва „Радомир Лукић“...

Опширније...
 
22
Nov
    Састанак Секције за истраживање социјалних покрета

Састанак Секције за истраживање социјалних покрета одржаће се 06.12.2022. године на Учитељском факултету у Београду (амфитеатар у приземљу), Краљице Наталије 43, у 18 часова.

 

Опширније...
 
10
Nov
    Предавање проф. др Јовице Тркуље под називом "Јавне делатности професора Ђорђа Тасића"

Одсек за социологију Филозофског факултета у Новом Саду и Новосадски социолошки клуб позивају вас на предавање проф. др Јовице Тркуље под називом "Јавне делатности професора Ђорђа Тасића". Предавање ће бити одржано у уторак, 15. новембра 2022. са почетком у 14х на Филозофском факултету у Новом Саду у Кино сали.

Опширније...
 
4
Nov
    Шта је трибина српског Социолошког друштва – секције за социјалне покрете?

Трибина Српског социолошког друштва – Секције за социјалне покрете настала је давних осамдесетих година 20. века, у оквиру Института друштвених наука у Београду, као резултат напора групе социолога да критичким промишљањем, јавним објављивањем ставова социолошке науке о тада већ разбукталој кризи југословенске државе и друштва.

Опширније...
 
1
Nov
    Промоције издања Српског социолошког друштва на 65. Међународном београдском сајму књига

Српско социолошко друштво је на штанду Центра за промоцију науке у хали 2А Београдског сајма у оквиру 65. Међународног београдског сајма књига промовисало своја 3 издања.

 

Опширније...
 
21
Oct
    Распоред промоција издања Српског социолошко друштва

Распоред промоција издања Српског социолошко друштва на 65. Међународном сајму књига.

 

Опширније...
 
7
Oct
    Позив на такмичење из социологије

Српско социолошко друштво у сарадњи са одсецима за социологију Филозофског факултета у Београду, Новом Саду, Нишу и Косовској Митровици, организује такмичење ученика средњих школа из социологије, које је уврштено у календар такмичења и смотри ученика средњих школа Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије.

Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 4 од 82